Форум

Поиск | Войти
Список форумов > Мода > Де в Україні купити надійний кабель для зарядки електромобіля з Європи?

Перейти в:
Фильтр:

Оценка 0.0/5 (0 голосов)  

Автор Сообщение  
VitalikPetrenko
Дата: 09.07.2026
Время: 01:19

Привіт усім! Нещодавно пригнав із Німеччини електромобіль, але в комплекті не було рідного кабелю для публічних станцій (Type 2 - Type 2). Порадьте, будь ласка, перевірений український магазин, де можна взяти якісний кабель, щоб не натрапити на китайський хлам, який згорить за місяць. Дякую!   
JenyaNerovniy
Дата: 09.07.2026
Время: 01:31

Привіт. Коли я зіткнувся з такою проблемою, теж довго шукав варіанти. Можу зі свого досвіду порадити магазин Electro Mobility . Мені сподобалося, що в них дійсно великий асортимент саме європейських комплектуючих, і вони дають реальну гарантію на продукцію, а не просто на словах. Я брав у них трифазний кабель німецького виробництва — якість супер, шнур залишається гнучким навіть у морози, і конектори сідають щільно, без люфтів. Окремий плюс за швидку доставку, бо мені відправили замовлення буквально в той же день. Тож подивіться у них, менеджер детально проконсультує за типами та потужністю під ваше авто.

Перейти в:
Фильтр: