Форум

  Поиск | Войти
Список форумов > Поддержка сайта > Хто проведе комплексний SEO-аудит сайту?
 
 
Перейти в:
Фильтр:
 
Оценка 0.0/5 (0 голосов)  
     
Автор Сообщение  
Alenna
Дата: 09.07.2020
Время: 22:07
Сообщений: 325
  
Нашому сайту близько року, але він ніяк не може вийти в ТОП Гугла. Мабуть щось не так налаштоване або щось заважає йому вийти в ТОП. Вирішили перевірити і розібратися чи правильно налаштований сайт, щоб зрозуміти де є помилки і що потрібно виправити. Знайшли в Інтернеті компанію 'Ланет CLICK', яка робить https://lanet.click/seo/seo-audit/ seo аудит сайту. Замовили проведення аудиту та отримали повний звіт з рекомендаціями. Вказали що потрібно ще зробити по сайту, а що заважає просуванню і необхідно виправити, а чото зовсім немає, а потрібно бути. Загалом знайшли масу помилок і потрібно все виправляти, та проводити необхідну роботу. Фахівців рекомендую, зробили все чітко.
 
 
Modercom
Дата: 15.07.2020
Время: 12:17
Сообщений: 9
  
Мне тоже нужен аудит по моему сайту https://yapi3dprint.in.ua/ и предложения по продвижению - цена и примерный прогноз по гуглу   
Varvara23
Дата: 12.10.2020
Время: 11:44
Сообщений: 162
  
Здравствуйте! Можете обратиться вот сюда https://rubika.com.ua/service/sozdanie-internet-magazinov . Мы работаем с этой командой над разработкой нашего интернет-магазина, очень нравится их подход, всегда на связи, у них много новаторских и интересных идей, смелых решений. В общем, обращайтесь!   
 
 
Перейти в:
Фильтр: