Форум

  Поиск | Войти
Список форумов > Новости > прогноз таро
 
 
Перейти в:
Фильтр:
 
Оценка 0.0/5 (0 голосов)  
     
Автор Сообщение  
potopa
Дата: 11.05.2021
Время: 22:46
Сообщений: 60
  
А вы верите в гороскопы? Я да, но только, если они сделаны профессионалами. Мне также интересно узнать свое предсказание на день, неделю, чтобы узнать, что меня ждет хорошего и чего мне лучше остерегаться. Кому интересно, я уже продолжительное время пользуюсь услугами одного таролога из Днепра, ее прогноз таро можно получить на этом сайте https://pasynkova.com.ua/karta-dnya-ili-prognoz-taro-na-den-nedelyu-mesyac . Я всегда довольна ее консультациями, поэтому обращаюсь к ней вновь и вновь. Прогнозы, которая она мне предсказывает, оказываются верными, и я всегда могу узнать, что меня ждет в ближайшие дни. Так что, если вам интересно узнать свою карту дня, можете записаться к ней и сами узнать.   
Karelinn
Дата: 24.10.2023
Время: 22:48
Сообщений: 643
  
Чи вірите ви в допомогу знахаря? Останнім часом все більше людей звертається до таких осіб з метою покращити своє здоров'я та розрішити життєві проблеми. Але чи справді варто покладатися на їхні знання та навички? Мене це цікавить, бо почув багато різних історій, інколи контрактні. Чи є серйозні аргументи в підтримку знахарів чи це просто суворий обман?   
Verun
Дата: 24.10.2023
Время: 23:04
Сообщений: 140
  
Переконати вас вірити чи ні в допомогу знахаря - не моя мета. Але я б хотів пояснити, що знахарі https://sofiya-providica.com/ - це люди з давніми знаннями про трави, енергії та природні методи лікування. Їхня робота базується на віками перевірених практиках та інтуїції. Особисто я переконався, що звертаючись до Софії Романової, я отримала індивідуальний підхід та можливість спробувати альтернативний шлях до гармонії та благополуччя. Але рішення завжди за вами. Віра - це внутрішній процес, який не можна нав'язати, але я можу поділитися з вами нашими знаннями та допомогти вам виявити своє власне переконання.   
 
 
Перейти в:
Фильтр: