Форум

  Поиск | Войти
Список форумов > Работа > Подъем оборудования
 
 
Перейти в:
Фильтр:
 
Оценка 0.0/5 (0 голосов)  
     
Автор Сообщение  
danilofuc
Дата: 25.05.2021
Время: 13:52
Сообщений: 114
  
На производстве нужно сделать подъем оборудования на определенную высоту. Нужно сделать безкрановый такелаж. Подскажите пожалуйста адрес компании, которая может мне помочь в этом вопросе.    
vikivistos
Дата: 25.05.2021
Время: 13:55
Сообщений: 105
  
Есть у меня примете такая компания, которая успешно может сделать бескрановый такелаж. мы просто уже к ним обращались не один раз. Даю вам их адрес в интернете бескрановый такелаж вы для начала с ними созвонитесь, они вас проконсультируют. Так что желаю удачи!    
spotapov257
Дата: 12.11.2022
Время: 06:17
Сообщений: 189
  
У мене стропа порвалася, точніше навіть сказати якщо, то кілька і відповідно щоб їх замінити, мені треба було знайти магазин де продається таке вантажопідйомне обладнання. Знайти його зміг в результаті тільки в однієї компанії, на сайті зміг подивитися всі наявні позиції і замовити стропи для крана https://cargoset.com.ua/ua/stropy-gruzopodemnye/ взагалі без проблем. Радий дуже, що мене тут і проконсультувати змогли досвідчені менеджери, ознайомитися з каталогом і подивитися що є в наявності і вам раджу. Вартість на надійне обладнання тільки у них низька. Звертайтеся.


 
 
 
 
Перейти в:
Фильтр: