Форум

  Поиск | Войти
Список форумов > Новости > Компліменти чоловікам
 
 
Перейти в:
Фильтр:
 
Оценка 0.0/5 (0 голосов)  
     
Автор Сообщение  
bilka
Дата: 11.12.2021
Время: 02:56
Сообщений: 115
  
Дівчата! Є до вас одне питаннячко стосовно ваших чоловіків та компліментів на їхню адресу. Ви взагалі говорите їм такі слова чи ні? Та які саме фрази використовуєте? Мені знайома порадила говорити це своєму чоловіку з мето. поліпшення наших стосунків, але я взагалі не маю жодного уявлення, як сказати так, щоб це виглядало не примусово?
 
 
NatkaN
Дата: 11.12.2021
Время: 14:39
Сообщений: 173
  
Ви знаєте, я вважаю, що такі слова мають линути від самого серця! Це ваші почуття! Невже вас нічого взагалі не захоплює у вашому чоловікові? Можливо розум, золоті руки, або почуття гумору?
 
 
klavva
Дата: 11.12.2021
Время: 17:11
Сообщений: 63
  
На мою думку вся справа в тім, що деякі люди відчувають емоції, але не можуть їх правильно описати. Це не кожному підвладні такі таланти. Тому чому б не запитати поради у тих, хто знається на цьому?
 
 
metla
Дата: 11.12.2021
Время: 18:49
Сообщений: 61
  
Якщо не маєте хисту невимушено та вільно добирати потрібні слова, то цілком нормально скористатись порадами. Навіть на святах не кожен може сказати за тостом гарні привітальні слова та користується підказками.
Так само можна підготувати компліменти чоловіку https://blog.karpachoff.com/komplimenty-muzhchine-spisok-iz-100-luchshih-fraz заздалегідь, щоб у зручний момент сказати йому приємність. Я вважаю, що в цьому плані вам буде корисно скористатися блогом Карпачова. Там є гарні та цікаві статті на різні теми, поради та навіть підказки компліментів.
 
 
 
 
Перейти в:
Фильтр: