Форум

  Поиск | Войти
Список форумов > Новости > Як знайти новий ринок збуту для трубопроводу?
 
 
Перейти в:
Фильтр:
 
Оценка 0.0/5 (0 голосов)  
     
Автор Сообщение  
klavva
Дата: 27.12.2021
Время: 10:55
Сообщений: 63
  
Підкажіть, як можна знайти новий ринок збуту продукції для трубопроводу та його комплектуючих? Я чула, що можна подати запит на співпрацю з державними замовниками. Як можна вийти на таких покупців, чи є ресурс?
 
 
NatkaN
Дата: 27.12.2021
Время: 11:11
Сообщений: 173
  
Я щось чула таке про програму держзамовлень, є певні сайти. Але відгуків негативних багато. Чув що для своїх фірм все одно роблять умови. Наприклад, можуть дискваліфікувати інших учасників, або навіть зробити необхідною сертифікацію. Та багато іншого. Не раджу.
 
 
bilka
Дата: 27.12.2021
Время: 11:13
Сообщений: 115
  
Навіщо вам цей головний біль? Мій знайомий якось мав справу з державною структурою. Там вічно були проблеми з фінансуванням та заборгованістю. Потім сказав, що це перший та останній раз він бере участь у тендері.
 
 
metla
Дата: 27.12.2021
Время: 11:14
Сообщений: 61
  
Хтось скаже, що краще співпрацювати з приватними партнерами, хтось знаходить для себе непоганий ринок збуту в бік державних структур. Але все одно основне завдання бізнесу, це знаходити шляхи прибутку.
Тому вам раджу не втрачати таку можливість та неодмінно брати участь на Prozzoro-market https://zakupki.com.ua/prozorro-market де ви можете запропонувати свої товари та чекати, коли вони зацікавлять державних покупців. Ви можете також брати участь у тендерах, адже багато установ потребують такий вид продукції та надають запит на неї.
 
 
 
 
Перейти в:
Фильтр: