Форум

  Поиск | Войти
Список форумов > Работа > Курсы по it
 
 
Перейти в:
Фильтр:
 
Оценка 0.0/5 (0 голосов)  
     
Автор Сообщение  
alexbordug
Дата: 30.01.2022
Время: 13:32
Сообщений: 304
  
Где пройти курсы по it с последующим трудоустройством?   
nalinatella
Дата: 31.01.2022
Время: 10:02
Сообщений: 235
  

Я хочу порекомендовать вот эти курсы по it в городе Киев https://kiev.lemon.school/ Школа очень продвинутая, тут много направлений в обучении ИТ. Ваш ребенок может выбрать себе то, чему хочет обучаться. Мой выбрал программирование, учится онлайн, преподаватель помогает усвоить материал, отвечает на все вопросы, помогает понять сложные темы. У сына уже неплохо получается делать практические задания. Надеюсь обучение пойдет ему на пользу и поможет найти хорошую работу.


 
 
Karelinn
Дата: 25.06.2022
Время: 10:55
Сообщений: 642
  
З власного досвіду можу порадити Logos IT Academy, якщо цікавлять курси програмування Львів . Я проходжу курси у Львові, але можна навчатись і онлайн. Навчання подобається, дається нескладно, тому що зі мною на зв'язку куратор і якщо потрібно в будь-який момент ставити запитання. Напрямків для навчання багато, ознайомтеся із програмою на сайті. Можна спочатку спробувати записатися на безкоштовний курс, вони якраз скоро стартують.   
Korovka33
Дата: 21.08.2023
Время: 10:08
Сообщений: 519
  
Вже давно в минулому ті часи, коли для того, щоб стати IT-рекрутером, було достатньо базових навичок комунікації та поверхнений знань програмування чи розробки. На сьогодні грамотний IT-рекрутер – це кваліфікований фахівець, який володіє специфікою та розуміє важливі нюанси кожного процесу в IT-індустрії, для того, щоб повною мірою оцінити професійні якості кандидата. Але якщо ви тільки на початку шляху і відчуваєте, що вам не вистачає необхідних навичок для старту кар'єри в ролі спеціаліста з підбору персоналу, то онлайн it recruiter курси можуть стати відмінним початком. Під керівництвом досвідчених викладачів-практиків ви опануєте цікаві та передові методи з пошуку та підбору персоналу для IT-компаній. Також максимально прокачаєте корисні навички проведення технічних співбесід і навчитесь наймати відповідних IT-фахівців не лише за технічними, а й за особистісними якостями, адже це одна із ключових умов зростання доходу компанії.   
mizolda
Дата: 20.11.2023
Время: 20:43
Сообщений: 292
  
Для початку потрібно навчитись. Не знаю, чи з роботою зараз допомогають.   
Miron
Дата: 23.11.2023
Время: 19:53
Сообщений: 142
  
Я думаю, що для хорошого програміста знайти роботу самостійно не проблема.   
Sanna
Дата: 24.11.2023
Время: 13:58
Сообщений: 171
  
Мені ще багато часу потрібно буде присвятити навчанню, щоб стати успішним програмістом, але початок вже є. Вивчатиму https://foxminded.ua/python-1/ Python для початківців від компанії FoxmindEd. Ця мова програмування ідеальна для тих, в кого нема жодного досвіду. І це база необхідна кожному програмісту.   
 
 
Перейти в:
Фильтр: