Форум
Поиск | Войти |
Список форумов > Мода > Як правильно збивати молоко для капучіно? |
Оценка 0.0/5 (0 голосов) |
Автор | Сообщение | |
Sheva
Дата: 14.05.2023 Время: 20:22 Сообщений: 97 |
Як правильно збивати молоко для капучіно? Щось у мене не дуже виходить... | |
Martin
Дата: 15.05.2023 Время: 09:13 Сообщений: 63 |
Для збивання молока для капучіно необхідно підігріти молоко до температури близько 60-65 градусів Цельсія, взяти парову форсунку еспресо-машини та втирати пару в молоко протягом 5-10 секунд, рухаючи форсунку знизу догори, щоб утворилася густа та кремова піна. Детальніше можна дізнатись на сайті https://www.prostolife.com.ua/typy-kavy-ta-kavovyh-napoyiv/ | |