Форум

  Поиск | Войти
Список форумов > Мода > Як правильно збивати молоко для капучіно?
 
 
Перейти в:
Фильтр:
 
Оценка 0.0/5 (0 голосов)  
     
Автор Сообщение  
Sheva
Дата: 14.05.2023
Время: 20:22
Сообщений: 97
  
Як правильно збивати молоко для капучіно? Щось у мене не дуже виходить...   
Martin
Дата: 15.05.2023
Время: 09:13
Сообщений: 63
  
Для збивання молока для капучіно необхідно підігріти молоко до температури близько 60-65 градусів Цельсія, взяти парову форсунку еспресо-машини та втирати пару в молоко протягом 5-10 секунд, рухаючи форсунку знизу догори, щоб утворилася густа та кремова піна. Детальніше можна дізнатись на сайті https://www.prostolife.com.ua/typy-kavy-ta-kavovyh-napoyiv/   
 
 
Перейти в:
Фильтр: