Форум

  Поиск | Войти
Список форумов > Работа > Курси з англійської
 
 
Перейти в:
Фильтр:
 
Оценка 0.0/5 (0 голосов)  
     
Автор Сообщение  
Olga5
Дата: 16.05.2023
Время: 14:36
Сообщений: 300
  
Завжди мріяла подорожувати, коли як не зараз здійснювати свою мрію?)) Тільки мені потрібно підтягнути свою англійську мову, щоб вільно могла спілкуватись з людьми закордоном) Порадьте мені гарні курси з англійської)   
ElenaL
Дата: 28.05.2023
Время: 23:24
Сообщений: 87
  
Щоб вивчити англійську мову для подорожей, я рекомендую тобі курси англійської мови для подорожей на сайті Speak Up https://speak-up.com.ua/programs/tourism Цей курс спеціально розроблений, щоб допомогти тобі впевнено спілкуватись з людьми з усього світу. Переваги цих курсів очевидні. Ти отримаєш практичні навички, необхідні для подорожей, включаючи загальні фрази, вимову, граматику та словниковий запас, які допоможуть тобі в різних ситуаціях під час подорожі. Курси орієнтовані на розмовну практику, що дозволить тобі швидко засвоїти мову та вільно спілкуватись з носіями мови. Speak Up гарантує високу якість навчання завдяки досвідченим викладачам та сучасним методикам. Ти зможеш обирати зручний графік занять, а також навчатись онлайн або офлайн, що забезпечить тобі гнучкість у навчанні.   
Ruslan_
Дата: 29.05.2023
Время: 11:28
Сообщений: 569
  
Класно подорожувати, я це діло полюбляю. Якщо вам треба гарна англійська, то знайдіть саме онлайн курси, щоб можна було подорожувати й займатись   
 
 
Перейти в:
Фильтр: