Форум

  Поиск | Войти
Список форумов > Поддержка сайта > Якого вибрати інтернет провайдера в Києві?
 
 
Перейти в:
Фильтр:
 
Оценка 0.0/5 (0 голосов)  
     
Автор Сообщение  
KingRing
Дата: 01.10.2023
Время: 11:33
Сообщений: 365
  
Нещодавно переїхав до Києва і зіткнувся з невеликим головним болем - вибором інтернет провайдера. Знаю, що тут є багато варіантів, але не впевнений, до кого звернутися. Може, у когось із вас є досвід із київськими провайдерами і зможете поділитися порадою? Цікавить стабільне з'єднання і, звичайно ж, хороша швидкість. Буду вдячний за будь-яку інформацію!   
Karelinn
Дата: 01.10.2023
Время: 11:45
Сообщений: 632
  
Я теж нещодавно шукав інтернет у Києві, і можу поділитися своїм досвідом. Зайшов на сайт https://www.it-tv.org/ua/complex і був приємно здивований. Там багато цікавих пропозицій від провайдера. Я вибрав одного з них і не пошкодував. Ціни справді адекватні, а швидкість інтернету висока. Вони там добре проконсультували мене щодо тарифів і навіть підібрали оптимальний варіант. Загалом, рекомендую заглянути на їхній сайт і порівняти тарифи. Удачі з вибором!   
AlinaChernaya
Дата: 11.03.2024
Время: 21:45
Сообщений: 285
  
Здесь вопрос скорее в том, какой есть провайдер по адресу в Киеве https://www.connect.net.ua/ru/internet-provider-c/kiev/ а там среди доступных для подключение вариантов уже можно делать выбор - в зависимости от цен, условий, прочего. Скажу, что из опыта своего подключаешься к одному, а потом выясняешь, что были и более интересные варианты. Так что лучше все изначально обдумать.   
webasto
Дата: 12.03.2024
Время: 18:22
Сообщений: 3
  
не знаю що сталось, але з моіїм провайдером я не можу відкрити сайт мультфільми онлайн https://multseasons.com/

ці провайдери які ви рекомендуєте відкривають даний сайт: 
 
 
 
Перейти в:
Фильтр: