Форум

  Поиск | Войти
Список форумов > Работа > Цікавлюся кундаліні йогою
 
 
Перейти в:
Фильтр:
 
Оценка 0.0/5 (0 голосов)  
     
Автор Сообщение  
Kharley
Дата: 10.11.2023
Время: 23:03
Сообщений: 70
  
Я є новачком у Львові і цікавлюся кундаліні йогою. Можливо, ви знаєте, де в місті можна знайти студію чи інструктора, який проводить такі заняття?    
Liska_kiska
Дата: 10.11.2023
Время: 23:44
Сообщений: 74
  
Звісно, розумію ваш інтерес до кундаліні йоги. В Львові є декілька варіантів, які можуть вас зацікавити. Ви можете дізнатися більше на офіційному сайті Кундаліні Йоги у Львові, де є важлива інформація.

На жаль, через складну ситуацію в Україні та в самому Львові, заняття кундаліні йогою в студії тимчасово призупинені з міркувань безпеки. Однак, ми розуміємо важливість підтримки фізичного та душевного здоров'я у цей непростий час.

Ми запрошуємо вас приєднатися до наших віртуальних занять з Кундаліні йоги https://kundalini-yoga.com.ua/lviv/ які можуть бути дуже ефективними та адаптованими до вашої особистої потреби. Ви зможете насолодитися особистим підходом та розробленими індивідуальними програмами практики, комфортно практикувати йогу вдома та вибирати графік, який вам підходить.

Ми віримо, що кундаліні йога може допомогти вам зберегти гармонію та рівновагу, навіть у важкі часи. Бажаємо вам успішної практики та душевного спокою!  
 
 
 
Перейти в:
Фильтр: