Форум
Поиск | Войти |
Список форумов > Выставки > Як вибрати портативну акустику для виїздів на природу |
Оценка 0.0/5 (0 голосов) |
Автор | Сообщение | |
KingRing
Дата: 29.09.2024 Время: 03:08 Сообщений: 452 |
Шукаю портативну акустику для виїздів на природу, бо думаю проводити більше часу на свіжому повітрі з друзями. Хотілось би знати, на що звертати увагу при виборі: потужність, водонепроникність, час роботи від батареї? | |
Karelinn
Дата: 29.09.2024 Время: 03:09 Сообщений: 818 |
Важливо обирати колонку з хорошою автономністю та водонепроникністю, особливо якщо плануєте виїзди в дощову погоду. Я б рекомендував вам дивитися моделі, які тримають заряд більше 10 годин. Також зверніть увагу на якість звуку, адже в природі зазвичай є багато фонових шумів. | |
KingRing
Дата: 29.09.2024 Время: 03:09 Сообщений: 452 |
А як на рахунок з'єднання? Чи є значна різниця між Bluetooth та AUX, і чи варто витрачати більше на колонку з Wi-Fi? Мені здається, що для природи важливіша надійність і простота. |
|
UXU
Дата: 29.09.2024 Время: 03:10 Сообщений: 328 |
З огляду на те, що ти шукаєш колонку для виїздів, радив би подивитися каталог портативних колонок Xiaomi https://mi.ua/ua/portativnaja-akustika/ в інтернет магазині Mi Store. Вони мають широкий асортимент, і ти можеш вибрати модель за необхідними параметрами: водонепроникність, потужність і час роботи батареї. Багато моделей з гарною оптимізацією під відкритий простір, що особливо актуально для походів. |
|