Форум
Поиск | Войти |
Список форумов > Выставки > Що можна почитати цікаве? |
Оценка 0.0/5 (0 голосов) |
Автор | Сообщение | |
romann
Дата: 10.01.2025 Время: 12:27 Сообщений: 161 |
Щось читали про Черчилля? Можливо, є цікаві книги, які розкривають його особистість, лідерські якості чи політичні досягнення? Що в них цікавого? Поділіться своїм досвідом читання, чи справді варто звертати увагу на цю постать? Також цікаво, де брали книгу, щоб вона була якісною, із хорошим друком. |
|
Frezzy
Дата: 10.01.2025 Время: 12:28 Сообщений: 376 |
Я читав біографію Черчилля, і це просто неймовірна книга! Автор описує його не лише як політика, а й як людину, яка долала багато труднощів у житті. Вразило, як він приймав рішення у найважчі моменти Другої світової війни. Особливо цікаві його щоденники – можна побачити, що він часто сумнівався, але не давав цьому зупиняти себе. Замовляв через інтернет, папір у виданні дуже якісний, що важливо для біографій. |
|
Frezzy
Дата: 10.01.2025 Время: 12:29 Сообщений: 376 |
Я читав біографію Черчилля, і це просто неймовірна книга! Автор описує його не лише як політика, а й як людину, яка долала багато труднощів у житті. Вразило, як він приймав рішення у найважчі моменти Другої світової війни. Особливо цікаві його щоденники – можна побачити, що він часто сумнівався, але не давав цьому зупиняти себе. Замовляв через інтернет, папір у виданні дуже якісний, що важливо для біографій. |
|
Karapuz
Дата: 10.01.2025 Время: 12:29 Сообщений: 419 |
|